Vrste mokre hrane za mačke

Dvije su glavne vrste gotove mačje hrane: suha i mokra. U idealnom slučaju, životinja bi trebala imati obje vrste hrane u prehrani. Nije sva mokra hrana za mačke zdrava ili hranjiva. Danas je holistička hrana postala vrlo tražena, koja u potpunosti zamjenjuje dnevni unos vitamina i drugih vitalnih elemenata za kućne ljubimce..

  • Ekonomija. Hrana se izrađuje od nusproizvoda, sadrži mnogo umjetnih dodataka, boja, sintetičkih okusa. Ova se mačja hrana ne preporučuje za svakodnevnu upotrebu. Oni uzrokuju urolitijazu, probavne poremećaje i nedostatak vitamina kod kućnih ljubimaca..
  • Premija. Hrana se izrađuje od prirodnijih sirovina. U hrani se nalaze kemijski aditivi, ali u manjoj količini nego u kategoriji ekonomske klase.
  • Super premium. To uključuje holističku hranu u potpunosti izrađenu od kvalitetnih prirodnih proizvoda. U prehrani nema okusa, bojila i drugih sintetičkih dodataka. Holistički su idealni za svakodnevnu prehranu.

Mokra hrana može biti u obliku pašteta, žele mase, komadića mesa u tekućem umaku.

Značajke i prednosti mokre cjelovite hrane za mačke

Holistička kategorija mokre hrane za mačke osmišljena je za stalnu upotrebu. Zahvaljujući upotrebi visokokvalitetnih proizvoda i njihovoj posebnoj obradi, prehrana zadržava maksimum vrijednih tvari potrebnih za zdravlje mačke.

Glavne prednosti mokre hrane:

  • Visok postotak vlage. Ne piju sve mačke potrebnu količinu vode same, a meka hrana nadoknađuje nedostatak tekućine.
  • Pogodno za male mačiće i stare mačke - obojica ne mogu potpuno žvakati suhu hranu, što negativno utječe na želudac.
  • Dug vijek trajanja. Za razliku od suhe hrane, konzervirana mekana hrana čuva se nekoliko godina, može se uzimati u rezervi.

Mokra holistička hrana za mačke također ima neke nedostatke, uzmite ih u obzir.

Minuse:

  • Viša cijena.
  • Nije prikladno za mono napajanje. Unatoč svim blagodatima prirodnog proizvoda, mačkama ga se ne smije davati kontinuirano. Zubi mačaka osmišljeni su tako da se očiste dok jedu čvrstu, suhu hranu. Kada mačka jede samo meku hranu, kamenac napreduje, započinju bolesti desni i čeljust postaje slaba..

Najbolja mokra cjelovita hrana za mačke

Predstavljamo ocjenu najkvalitetnije i najbolje holističke hrane za domaće mačke. Pregled uključuje proizvode koji su se pozitivno dokazali od uzgajivača, veterinara i običnih vlasnika mačaka..

Almo priroda

Široka paleta okusa predstavljena je u konzerviranoj hrani Almo holističke klase. Za svoje kućne ljubimce možete pokupiti poslasticu s tunom, pastrmkom, piletinom, zecom. Osim mesa, mokra hrana sadrži povrće, bilje, voće.

Idi prirodno

Jedna je od najboljih marki za suhu i mokru hranu za mačke. Tvrtka kupuje proizvode za hranu za životinje od održivih farmi. Ukusna, zdrava, bogata hrana svidjet će se mnogim "prugastim".

Innova

Tvrtka nudi holističku konzerviranu hranu za mačke i mačiće od jednog i pol mjeseca. Uz meso, voće i povrće, mliječni proizvodi, riblje ulje i pribiotici uključeni su u hranu. Hrana se smatra ljekovitom i potpuno hipoalergenom..

ui

Schesir

Dijetalna mokra hrana s hranjivim sastavom pogodna je za prejedanje domaćih mačaka. Imaju vrlo nizak udio masti, a udio bjelančevina je oko 80%.

Mjesečeva večera

Konzervirana holistička hrana njemačkog proizvođača bez žitarica sadrži samo prirodne sastojke i obogaćena je vitaminima. Ljekovito bilje koje čini sastav blagotvorno djeluje na bubrege, želudac i imunitet ljubimca.

Nutra zlato

Naš popis zaokružuje još jedna vrhunska mokra hrana dizajnirana posebno za domaće rodovske mačke. Posebna formula potiče potpunu apsorpciju hranjivih sastojaka, zasićujući tijelo vitaminima i mineralima.

Holistična mokra hrana prikladna je za mačke koje su pretrpjele ozbiljnu bolest ili operativni zahvat jer udovoljavaju svim normama prirodne prehrane.. Prosječna cijena staklenke od 280 g iznosi 200-220 rubalja.

Dijelite na društvenim mrežama:
Izgleda ovako