Fotografije najdebljih pasa: trebalo bi biti puno dobrih kućnih ljubimaca

Nažalost, od proždrljivosti ne pate samo ljudi već i životinje. Međutim, ako je osoba koja se prejeda namjerno odabrala, onda se naša manja braća debljaju zbog nemara vlasnika. Višak ukusne, ali ne i zdrave hrane nikako nije dobar za kućne ljubimce. Fotografije najdebljih pasa to potvrđuju.

Ne, ovo nije balon. Ovo je jazavčar Denis čija je težina nekad dosezala 56 kg. Sad je pas smršavio i podvrgnut operaciji uklanjanja viška kože.

Debeli jazavčar

U dobi od sedam godina Rottweiler Hooch težio je 133 kg. Uz pomoć stručnjaka uspio se riješiti 45 kg.

Debeli rotvajler

Buldog Keela dobila je 50 kg na tjestenini i keksima. Vlasnik je ljubimca poslao na izložbu pasa gdje se životinjama pomaže da smršave.

Debeli buldog

Naravno, 6 kg za velikog psa nije puno. Ali za minijaturnu Chihuahuu to je ipak previše.

Debela čivava

Graničar Collie Cassie ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najzasitiji pas. Nakon registracije, vlasnik je bio prisiljen učiniti sve što je moguće da kućnog ljubimca riješi prekomjerne težine.

Debeli graničarski koli

Težina labradora Alfiea bila je tri puta veća od norme (79 kg). Pas je uspio doći u formu čim je stavljen na zdravu prehranu.

Debeli labrador

Koker španijel Millie dvostruko je teži od svojih vršnjaka. Nakon što je težina dosegla 33 kg, vlasnici su kućnog ljubimca poslali na izložbu Pet Fit Club, gdje pomažu psima s prekomjernom težinom.

Debeli koker španijel

Svatko na svoj način pokazuje ljubav prema svom ljubimcu. Ali ako ne želite da se vaš pas pretvori u "noćni ormarić" i stekne zdravstvene probleme, hranite životinju samo zdravom hranom u razumnim količinama..

Dijelite na društvenim mrežama:
Izgleda ovako