Razumijevanje koje je super premium hrane bolje hraniti psa

Nemoguće je uštedjeti na održavanju čistokrvnih i rodoslovnih pasa, trebaju suhu hranu super premium ili holističke klase. Što su GO! Suhi obroci? Prirodni, Nutram, Canidae, najbolji izbor, pseća hrana Pro plan, domaći Skif i RosPes.

Ako se većina sastojaka zamijeni žitaricama i jeftinim iznutricama, tada će hrana biti puno jeftinija. Neka se ekonomična hrana također smatra prilično dobrom, ali nisu svi psi prikladni. Tu spadaju feed Puffins ili Rex.

Prednosti i nedostatci

Popis prednosti i nedostataka suhe prehrane nalazi se u donjoj tablici..

Prednostinedostaci
  1. Smatra se da su svi gotovi obroci maksimalno uravnoteženi u smislu proteina, masti i ugljikohidrata..
  2. Jesti suhu hranu može pomoći u prevenciji kamenca kod pasa.
  3. Suha hrana potpuno je spremna za upotrebu i ne treba je dodatno obrađivati. Uz to, svako pakiranje sadrži norme hranjenja koje će vam pomoći da izračunate dozu hrane i kontrolirate težinu kućnog ljubimca..
  1. Kvalitetna hrana prilično je skupa.
  2. Kada ti hraniti psa suha hrana? nužno je pratiti koliko voda životinja koristi.
  3. Bolje je ne koristiti suhu hranu za hranjenje malih štenaca čija se čeljust još stvara. U principu, mnogi proizvođači imaju linije proizvoda za različite dobi..

Linija hrane Canidae

Ocjena

Naša ocjena suhe pseće hrane usredotočena je na vodeće u segmentu super premium i holističke klase (GO! Natural, Canidae, Acana, Nutram, Skif, RosPes). Skrećemo vam pažnju da ako postoje problemi sa zdravljem vašeg ljubimca, veterinar bi trebao odabrati hranu za njega. Na primjer, Royal Canin Hepatic pogodan je za kućne ljubimce s hepatitisom ili piroplazmozom. Međutim, Hepatica ima kontraindikacije, uzmite to u obzir prilikom odabira prehrane.

Naziv feedaFotografijaOpis
Canidae Canidae se proizvode u SAD-u i rangiraju se kao najbolja hrana u SAD-u u usporedbi s drugima, prema mjerodavnoj publikaciji. Izvor bjelančevina u Canidae su visokokvalitetni mesni proizvodi koji su pogodni za prehranu ljudi i hranu. Uz to, dijeta Canidae ne sadrži boje, kemikalije, pojačivače okusa ili žitarice. Canidae je svestrana prehrana za različite pasmine. Također je najbolja hrana za aktivne pse bez prekomjerne težine. Hrana od kanida izvor je Omega-3, Omega-6 i korisnih probiotika koji blagotvorno djeluju na probavni sustav pasa.
IĆI! Prirodno Hrana za pse GO! Natural se proizvodi u Kanadi i jedan je od lidera u usporedbi u svom segmentu. Kvalificirani veterinari i nutricionisti rade na njegovom stvaranju i proizvodnji GO! Natural koristi samo napredne tehnologije. Proizvođač GO! Kvaliteta proizvoda Natural shvaća krajnje ozbiljno. Zahvaljujući tome, GO! Prirodno smanjuje potrošnju hrane za 40%. IĆI! Natural je hrana za pse bez zrna, pogodna za najizbirljivije i najteže pse..
 Acana Hrana Acana, baš kao i recenzirani GO! Prirodno, proizvedeno u Kanadi. Sadrži samo mesne sastojke, posebno vrijedno meso patke. Veterinari i stručnjaci izuzetno dobro govore o ovoj hrani. Sadrži vrijedne aditive, uključujući alge, korijen đumbira i cikorije, lišće metvice i matičnjaka.
Nutram Još jedna dobra kanadska opcija suhe hrane! Svi Nutram feedovi imaju posebno kodiranje. Slovo S na pakiranju Nutram označava da imate potpunu i uravnoteženu hranu za kućne ljubimce. Slovo I označava da je ovo posebna hrana, ali kratica T označava da je ova Nutram hrana bez žitarica. Nutram hrana ima prilično širok raspon, sadrži kalcij, fosfor, masne aminokiseline.
RosPes RosPes je lider u usporedbi s domaćim proizvođačima super-premium hrane za životinje. RosPes hrani oduševljavaju svojim sastavom: ne postoje jeftine zamjene za žitarice, mesnu komponentu predstavljaju piletina, janjetina, govedina ili patka. Prema mnogim uzgajivačima, RosPes je dobra alternativa skupoj stranoj hrani. RosPes u svom arsenalu također ima posebne poslastice za nagrade. Uz to, RosPes proizvodi grumen mesa i žitarice.
Najbolji izbor Pas za pse Best Choice pojavio se na ruskom tržištu relativno nedavno, ali je vrlo brzo stekao popularnost. Best Choice, u usporedbi s hranom holističke klase, sadrži žitarice - kukuruzno, rižino ili krumpirovo brašno. Međutim, u Best Choiceu naći ćete i dodatne vitamine, Omega-3 i Omega-6.

Opcija Fitmin može biti alternativa Best Choiceu. Češka hrana Fitmin također sadrži žitarice u sastavu, međutim, kvaliteta i recepti ove prehrane posebno se prate. Stoga su pregledi Fitmin ili Best Choice feedova bolji od pregleda sličnih..

Skitska Skif je vrhunska hrana za pse domaćeg proizvođača. Za Skif obroke koriste se ruske i uvozne sirovine. Recept za Skif hranu podvrgava se pažljivoj kontroli, a Skif se proizvodi na američkoj opremi. Skif dijeta ne sadrži jeftina punila za žitarice. Uz to, jedinstveno troslojno pakiranje Skif hrane osigurava njihovo dugotrajno skladištenje..

Mokra hrana

Mokra konzervirana hrana za pse također ima svoje obožavatelje. Ova hrana ponekad izgleda prirodnije od suhih obroka i djelomično zadovoljava životinjsku potrebu za tekućinom. Neki izbirljivi i izbirljivi psi bolje jedu mokru konzerviranu hranu..

Kvalitetna mokra prehrana ne bi trebala biti inferiorna u prehrambenoj vrijednosti u odnosu na suhu, no koštat će relativno više.

A onda vam savjetujemo da pogledate video, koji daje praktične savjete o tome koji je najbolji način hranjenja vašeg ljubimca!

Prednosti i nedostatci

Prednostinedostaci
  1. Izgleda prirodnije, mokru hranu je lakše prepoznati od suhe.
  2. Može se koristiti za hranjenje malih štenaca i pasa, koji pate od bolesti usne šupljine.
  1. Imati visoku cijenu.
  2. Bolje je ne držati ga otvorenim dulje vrijeme..

Mokri psić iz konzerve Exie

Ocjena

U nastavku pogledajte popis najboljih mokrih namirnica za vaše četveronožne prijatelje.!

Naziv feedaFotografijaOpis
Eukanuba Eukanuba je najkvalitetnija mokra dijeta, jedan od vodećih. Potpuno uravnotežen, bez boja i kemikalija. Idealno za životinje na medicinskoj prehrani. Pomaže u normalizaciji težine kućnog ljubimca.
Molina Molina je izvrsna mokra pseća hrana, bez aditiva i boja za žitarice. Molinini proizvodi su certificirani, a njihova se kvaliteta neprestano prati. Molina linija proizvoda uključuje mokru konzerviranu hranu, pauke i gurmanske kobasice za pse. Njemačka konzervirana hrana Animond može se natjecati s Molininom hranom.
Exie Exi je domaći proizvođač proizvoda za pse. Linija proizvoda Exi dovoljno je široka, postoji Exi hrana za bolesne i stare životinje. Postoje Ex za različite pasmine, za trudne kuje ili za štenad. Exi konzervirana hrana sadrži govedinu, visokokvalitetne nusproizvode, biljno ulje. U Exie ima žitarica u malim količinama. Uz to, Exi hrana sadrži makro- i mikroelemente, masne kiseline i vitamine. Omogućuju vam praćenje težine vašeg ljubimca.

RosPes konzervirana hrana na polici

Što bolje hranite svog psa?

Svaki vlasnik mora samostalno odrediti koja je pseća hrana najbolja za njegovog prijatelja. I preporučljivo je to učiniti prije nego što se ljubimac pojavi u vašoj kući. Prema većini veterinara, najbolja opcija je hranjenje gotovom uravnoteženom prehranom. Međutim, domaća hrana ili mješovita prehrana mogu biti slučaj ako vaš veterinar prihvati ovu mogućnost..

FOTOGALERIJA

Zahtjev je vratio prazan rezultat.

Video "Hrana za psa: što je bolje?"

Kao dodatak informacijama o psećoj hrani, postoji još jedan video o tome što je bolje liječiti sa svojim previdnim četveronožnim prijateljem!

Dijelite na društvenim mrežama:
Izgleda ovako