Akana hrana za pse: opis, vrste i pregledi veterinara

Opis hrane za pse AcanaSvaka od tvrtki koje proizvode stočnu hranu ima svoje specifične karakteristike. Oni se odnose ne samo na glavni rezultat proizvedenog konačnog proizvoda, već i na svaku fazu njegove proizvodnje. Hrana za pse Acana, jedna od rijetkih gdje najnovije metode obrade i odabira proizvoda, kao i posebne tehnologije, zajedno s visokom profesionalnošću kreatora, omogućuju izradu najboljeg proizvoda.

Značajke proizvodnje hrane Akana za pse

Tehnologija proizvodnje hrane za pse AkanaHrana marke Akana proizvodi se u Kanadi. Načelo koje slijedi proizvođač je dodavanje samo visokokvalitetnih i svježih komponenti koje se ne smrzavaju. Ili bolje rečeno, od odabranog svježeg mesa, koju opskrbljuju farme i poljoprivrednici smješteni u blizini proizvodnje.

I biljni proizvodi, bobičasto voće, povrće i voće uzgajano na istom području, gdje se prerađuje i "pretvara" u hranu. To omogućuje proizvodnju najkvalitetnije hrane za pse..

Koriste se samo inovativne metode obrade sastojaka. Uz pomoć najviših tehnologija, sve komponente prehrane pasa zadržavaju svoje korisnost i hranjiva vrijednost za tijelo vašeg ljubimca.

Dakle, tijekom toplinske obrade i obrade proizvođač čuva sve vitamine i biološki aktivne tvari koji su psi potrebni, a osim toga stvara ukusnu hranu koju kućni ljubimci rado apsorbiraju..

Sastav hrane je koristan i hranjiv, nema štetnih aditiva ili tvari koje mogu štetiti dobrobiti psa, kao i sastojci koji mogu uzrokovati trovanje hranom i alergije ili uzrokovati nelagodu.

Odnosno, i stariji kućni ljubimac, i štene, i životinja slabog imuniteta ili koja ima kronične bolesti bit će siti i imati izvrsno zdravlje u bilo koje doba života.

Karakteristike okusa hrane za pse Acana prilično su visoke, jer je više od 50 posto sastava izrađeno od odabranih sastojaka mesa, a druga polovica izvori vitamina i vlakana (povrće, bobičasto voće i voćni sastojci).

To omogućuje zasićenje svih organskih sustava potrebnim elementima, bez stvaranja nelagode, a pobrinut će se za zdravlje psa, osiguravajući prehranu ukusnom hranom.

Sorte hrane za pse Acana

Popis sorti hrane za pse AkanaRukovoditelji brenda Akana brinu se o onima kojima daju svu hranu. Moto tvrtke je ljubav i briga za životinje, stoga neprestano poboljšavaju obroke i povećavaju asortiman proizvedenih proizvoda.

Za štenad, odrasli, stariji, za sjedeće i aktivne, te juniore bilo koje veličine i pasmine, možete odabrati hranu po ukusu. A ako vaš pas preferira određenu vrstu mesa ili, naprotiv, nešto ne voli, među mnogo različitih kombinacija okusa možete odabrati što će se svidjeti životinji.

Specijalizirani jelovnik ove proizvodne tvrtke klasificiran je na sljedeći način:

  • Značajke pasmine (srednje, velike, minijaturne, divovske).
  • Prema dobi (juniori, štenad, dob, odrasli, dojilje i trudnice).
  • Način života (sjedeći ili aktivan).
  • Zdravstveno stanje (probava ili drugi sustavi unutarnjih organa).

Na bazi ribe ili mesa, životinja osjetljive kože ili želuca, bez zrna hrana za zdrave pse, Vrlo je lako odabrati cjelovitu prehranu s Acanom. Zahvaljujući kanadskoj tvrtki Akana moguće je ne uštedjeti na kvaliteti, ali i ne preplatiti velike svote.

Za razliku od svih ostalih krmiva, prema recenzijama potrošača, Akanina prehrana u potpunosti je i u potpunosti hipoalergena i prirodna. Način sastavljanja obroka za kućne ljubimce također je različit..

Sve je napravljeno s parom na temperaturi od približno 90 gr. Tvrtka je odgovorna za proizvodnju hrane za pse i trudi se poštivati ​​sva sanitarna pravila. U ovom slučaju sigurno je i točno reći da je hrana za pse Akana prekrasna i izvrsna opcija..

Sastav hrane za pse Acana

Kao što je gore spomenuto, sastav je potpuno hipoalergen i prirodan. Na prvom mjestu su piletina ili meso, kao i riblji proizvodi koji su apsolutno svježi.

Istodobno, suha hrana sadrži prirodno voće i povrće, na primjer, brusnice ili jabuke. Akanina firma nije odbila žitarice, kao ni jaja, koja se biraju s velikom pažnjom, uzimajući u obzir dob psa. Prema recenzijama potrošača, ovo je prilično ugodan bonus u suhoj hrani..

Linija hrane Acana

Linija za hranu za pse AkanaLinija hrane za pse Akana napravljena je posebno za različite dobne skupine, kao i za životinje različitih težina, a odlikuje se činjenicom da se smatra hipoalergenom. Postoji hrana posebno za štenad, liniju čine pasmine, na primjer, za male pse i njihovu veću rodbinu.

Sljedeća je na redu suha hrana za odrasle pse, kao i dijeta bez žitarica. U potonjem, kao što je jasno iz samog naziva, oni nisu dio žitarica, dodaju se samo riba, meso, jaja. Treba imati na umu da je tvrtka specijalizirana za samo na suhu hranu a u liniji nećete naći mokre obroke ili konzerviranu hranu.

Za velike pse. Odrasla velika pasmina prehrana je posebno formulirana za velike odrasle pse. Ovaj jelovnik sadrži potrebnu količinu bjelančevina i malu količinu ugljikohidrata..

Važan dio je prokuhana zob koja je potpuno hipoalergena. Također, suha hrana za velike pse uključuje organske komponente (bilje, alge) i ribu.

Za male pse. Mala pasmina - Ova se prehrana temelji na povrću i voću, što čini 25 posto ukupnog broja: kruške, crvene jabuke, krumpir, bundeva i tako dalje. Sastav ne sadrži rižu, kukuruz itd. Ali, kao u gore opisanoj prehrambenoj opciji, zob na pari ima glavno mjesto.

Dijetalna hrana. Ova linija uključuje hranu za starije pse, koju je tvrtka Akana razvila posebno za starije pse s prekomjernom težinom..

Zbog posebne formule ove dijetalne hrane, pas se ne deblja, jer sastav ima visok udio proteina. 60% ukupne hrane dolazi iz sastojaka poput piletine, ribe i jaja. Sastav je dizajniran na takav način da sadrži najmanje ugljikohidrata i masti.

Hrana za štenad

Hrana za štenad klasificirana je prema veličini pasa:

  1. Opis hrane za štenad AkanaVeliki psi - ova hrana sadrži veliku količinu povrća i voća, peradi, ribe i mnogih drugih korisnih komponenata.
  2. Srednji psi nemaju glutina, kukuruza i pšenice. No, dostupno je oko 25 posto povrća i voća, peradi i zobi..
  3. Male pasmine - karakterizira prisutnost male količine ugljikohidrata i velike količine bjelančevina. Sastav ne sadrži žitarice koje negativno utječu na želudac, ali postoji potrebna količina voća i povrća.

Prednosti i nedostaci Acane

Prednosti i nedostaci hrane za pse AkanaNaravno, nedvojbena prednost hrane za pse Akana je njezin prirodni sadržaj. To se ne mogu pohvaliti mnogi proizvođači. prirodni asortiman Pseća hrana.

Sljedeća je prednost, sudeći prema recenzijama, dovoljan broj vrsta pseće hrane i to je zapravo slučaj, budući da je hrana raspoređena i prema dobi i prema pasmini.

Ako uzmemo u obzir nedostatke, tada možemo samo primijetiti da je feed ne baš jeftino a ne mogu si to priuštiti svi vlasnici. Istodobno, u liniji Akan ne postoji medicinska prehrana. Naravno, ovom se proizvodu može pripisati hrana za starije pse i životinje s prekomjernom težinom, ali to će samo podržati imunitet, a ne i liječenje..

Hrana za pse Acana: ocjene stručnjaka

Tijekom stvaranja hrane Akana uzeta su u obzir mišljenja veterinara i stručnjaka:

  • prema stručnjacima, vitamini i minerali koji čine sastav uklanjaju potrebu za dodatnim tabletama;
  • za svaku životinju možete odabrati vlastitu specijaliziranu liniju;
  • to hranu čini prikladnom za sve mačke, bez obzira na pasminu i dob.

Recenzije stručnjaka jednostavno su oduševljene. Barem još nismo upoznali druge. Naravno, apsolutno se svima hrana ne može svidjeti. Ali glavnina veterinara preporučuje kupnju ovaj određeni proizvod.

Prehrana ima pozitivne kritike za takav kriterij kao što je niskokalorični sadržaj. Hrana se prilično lako apsorbira, ne nakuplja se u obliku masnoća koje ometaju puni život životinje.

Hrana se također cijenila u procesu korištenja za štenad. U ranoj dobi eksperimenti s hranom ne bi trebali biti. A ako je vlasnik od samog početka počeo hraniti svog psa vrhunskim proizvodima, tada se ne preporučuje zamjena u budućnosti. Najbolje je Akanu kupiti u provjerenim i specijaliziranim trgovinama.

Imam Chihuahuu, staru 2 godine. Još kao štene, počeo sam hraniti psa s prirodom, ali oči su mi tekle, bilo je peruti i dlaka je bila vrlo raspuštena. Pokušao sam se hraniti vitaminima, nije pomoglo. Po savjetu sam prešao na suhu hranu, prvo na Arden Grange, zatim na Eukanubu (oni također nisu popravili situaciju), zatim na Acana.

Potonji je pomogao, nakon mjesec dana stanje kaputa se znatno poboljšalo, perut je nestala i oči su prestale teći. Općenito, drago mi je da sam probao ovu hranu i da je uspjela. Savjetujem svima!

Vika Moskva

Imamo dva psa, Chihuahua i West Highland White Terrier. Posljednja strašna alergičarka - 7 godina smo probali puno hrane (uključujući Acanu), ali samo Hills joj je prišao, morao sam je dati. Ali Chihuahua već dugo jede Acanu i sve je u redu, vjerojatno ovdje svatko svoj. Inače, svi moji prijatelji pse također hrane samo Acane i sretni su!

Viktor Odesa

Moj labrador ima već 3 godine, Acanu hranim više od dvije godine. U početku sam uzimao Purinu (uzgajivač hranjen ovom hranom), ali pročitao sam sastav i nije mi se svidio. Sljedeći put kad sam kupio Acanu, ali u početku je štene jelo ne tako ukusno, ali onda se naviklo na novu prehranu.

Sastav u hrani je vrlo dobar. Sada više nije štene i jede seriju za odrasle. Zdravlje mu je izvrsno, voli hodati i vrlo je aktivan. Općenito je sve u redu pa savjetujem hranu.

Stas Jalta
Dijelite na društvenim mrežama:
Izgleda ovako