Sada prirodno holistička - hrana za mačke

Sada je Natural Holistic Cat Food visokokvalitetna hrana bez ostataka i žitarica. U njegovu sastavu dominira prirodno meso bez dodavanja kostiju, kože i hrskavice. Ima uravnotežen omjer bjelančevina i masti kako bi opskrbio tijelo životinje potrebnim hranjivim sastojcima. Tvrtka za proizvodnju nudi razne varijacije aromatičnih komponenata hrane, a također dijeli hranu ovisno o dobi kućnog ljubimca i karakteristikama njegovog tijela.

Mačka s plavim očima

Cilj Petcureana je stvoriti najhranjiviju prehranu za kućne ljubimce koristeći visokokvalitetne proizvode. Za stvaranje hrane koriste se sastojci koji zadovoljavaju stroge proizvođačke i ekološke standarde. Nutritivni sastojci podvrgavaju se najmanje obradi kako bi se povećala njihova hranjiva vrijednost. Dobavljači tvrtke su poljoprivredni proizvođači koji uzgajaju sirovine u Kanadi.

Uz to, Petcurean brine o okolišu. Svaka se faza proizvodnje neprestano poboljšava, s minimalnim utjecajem na okoliš. Škrobne vreće koriste se za čuvanje gotovih proizvoda, a za ambalažu je razvijena posebna ambalaža koja se može reciklirati. Tvrtka je također aktivno uključena u upotrebu materijala koji se mogu reciklirati u svojoj proizvodnji - papira, stakla i plastike. Promotivne brošure i knjižice Petcureana tiskaju se na recikliranom papiru.

Sada prirodna cjelovita hrana za mačke

Struktura

Postoji nekoliko osnovnih principa u proizvodnji Now Natural Holistic prehrane:

 • nedostatak žita;
 • nedostatak iznutrica;
 • nedostatak kemijskih aditiva i konzervansa za hranu;
 • bez boja.

Tvrtka za proizvodnju ozbiljno shvaća kvalitetu korištenih sirovina i ne dopušta proizvodnju proizvoda koji su uzgajani pomoću hormona i drugih kemijskih dodataka koji mogu negativno utjecati na zdravlje životinje..

Proizvodna linija uključuje nekoliko vrsta obroka. Njihove su glavne komponente:

 • Protein. Proizvođač jamči da se u prehrani koriste samo prirodno svježe meso ili riba (ovisno o vrsti prehrane) koji nisu smrznuti. Za stvaranje hrane ne koriste se nusproizvodi i otpad životinjskog podrijetla (kože, kosti, perje itd.). Glavni sastojci su patka, puretina i losos. Mesna komponenta osigurava približno 31% proteina u hrani.
 • Masti. U receptu se koristi riblje ulje i biljna ulja - laneno, kokosovo, repica. Zdravije su od životinjskih masti koje se koriste za hranu za kućne ljubimce. Obično se u hranu dodaju proizvodi za preradu masti koji su jeftiniji za proizvođače, ali imaju manje koristi. Masti čine 18% prehrane.
 • Ugljikohidrati. Sada prirodna cjelovita hrana bez žitarica. U posljednje vrijeme slučajevi alergijskih reakcija na komponente žitarica znatno su se povećali kod mačaka. Stoga je Petcurean u potpunosti uklonio ovu komponentu iz formulacije, usredotočujući se više na druge komponente hranjivije za mačke. Izvori ugljikohidrata su krumpirovo brašno i grašak.

Sada prirodna cjelovita mačka i hrana - mačja hrana

 • Voće i povrće. Prehrana uključuje svježe povrće, voće i bobičasto voće koje nije u konzervi, a koje je bogato vlaknima, antioksidantima i drugim korisnim elementima. U prehrani se koriste borovnice, špinat, alge, leća, brokula, brusnice, maline, jabuke, banane, lucerna itd..
 • Korisni elementi u tragovima. Hrana sadrži dokozaheksaensku i eikosapentaensku kiselinu, koje podržavaju normalnu rad mozga. Polinezasićene masne kiseline Omega-3 i -6 za zdravu kožu i dlaku. Ekstrakt Yucca smanjuje neugodan miris izmeta. Sadrži i kalcij, fosfor, L-karnitin, magnezij.

Velika količina mesa u prehrani osigurava normalno funkcioniranje mačjeg tijela. Budući da su ove životinje po prirodi grabežljivci, ovaj je sastojak vrlo važan u njihovoj prehrani. Sada vam Natural Holistic omogućuje potpuno zadovoljenje svih energetskih potreba, a također sadrži potrebne hranjive sastojke i elemente u tragovima.

Prednosti i nedostatci

Sada prirodna holistička hrana za mačke ima niz pozitivnih i negativnih strana. Njegove prednosti uključuju:

 • velika količina mesa i ribe;
 • odsutnost žitarica, poput pšenice i kukuruza, koje mogu izazvati alergiju na hranu kod kućnog ljubimca;
 • velika količina hranjivih sastojaka, vlakana, minerala i vitamina;
 • upotreba prirodnih konzervansa;
 • granule su male, tako da ih mačka može lako zgrabiti, a također i poseban oblik koji nježno čisti zube životinje.

Mane uključuju relativno visoku cijenu. Međutim, ova je hrana klasificirana kao super premium klasa i u njenoj se proizvodnji koriste visokokvalitetni sastojci, što objašnjava visoku cijenu..

Još jedan nedostatak je nedostatak jasnih naznaka sadržaja mesne komponente. U paketu se navodi samo ukupan postotak bjelančevina (31%), ali ne navodi se točno koliko je mesa utrošeno za stvaranje hrane.

Sada prirodna cjelovita hrana za mačke

Asortiman i cijena

Sada je hrana za mačke Natural predstavljena u velikom izboru asortimana koji imaju slijedeću uvjetnu gradaciju:

 • hrana za različite uzraste: za mačiće, odrasle i starije mačke;
 • hrana s različitim receptima: patka, puretina, losos, pastrva;
 • dijeta za mačke s osjetljivom probavom;
 • dijeta za životinje s prekomjernom težinom.

Cijena ovisi o vrsti obroka i veličini paketa:

 • 230 g - oko 200 rubalja;
 • 2,7 kg - oko 2.000 rubalja;
 • 3,6 kg - oko 2300 rubalja;
 • 7,2 kg - oko 3900 rubalja.

Recenzije vlasnika

Oksana:

„Sada je Natural holistic za mačke postao zamjena za drugu hranu koju mačka nije jela dobro. Odabirom nove hrane podmitio sam sastav i kanadsku proizvodnju, odnosno već se nadate kvalitetnom proizvodu. Za početak sam uzeo mali paket, a nakon uspješne zamjene stare hrane kupio sam veliko pakiranje od 3,6 kg. Paket ima patentni zatvarač, s kojim se dobro zakopčava i ne blijedi miris. Usput, aroma je dovoljno ugodna za ljudski nos. Čini se da uporaba kvalitetnih sastojaka utječe. Moja dlakava jede Now Natural dobro. Drago mi je".

Daria Zhuk:

„Dugo smo željeli kupiti holistiku za njihovog ljubimca, a izbor je pao na Now Natural. Odlučili smo isprobati dijetu za odrasle mačke s puretinom, patkom i povrćem. Uzeli smo najmanji paket. Ispalo je vrlo skupo. Međutim, to vrijedi. Mačka jede sa zadovoljstvom, nema problema s apetitom ili probavom. Nedostatkom se mogu nazvati premale granule, već nekoliko dana životinja se navikla žvakati ih. Često je takva hrana još uvijek skupa za kupnju. S vremena na vrijeme mogu razmaziti vašeg ljubimca ".

Recenzije veterinara

Kirill Grigorievich, veterinar:

„Sastav hrane za mačke Now Natural zadovoljava sve potrebe životinjskog tijela. Sadrži dovoljno životinjskih proteina da i mačić i odrasla osoba budu aktivni. Hrana se može koristiti za svakodnevno hranjenje raznih pasmina. Možete varirati sve vrste prehrane, tako da životinja ima razne okuse. Kada koristite suhe granule, preporučuje se poštivanje dnevnih stopa hranjenja kako ne biste prekomjerno hranili ljubimca i kako bi tijekom dana dobio potrebnu količinu hranjivih sastojaka. Također je važno uvijek mu ostavljati čistu svježu vodu. ".

Pregled sada prirodne cjelovite hrane: video

Dijelite na društvenim mrežama:
Izgleda ovako