Na floridi je pas tijekom oluje odletio preko palube i preživio, plivajući pet kilometara do obale

Pas Harley bio je prekomjerno za vrijeme oluje. Ali uspio je prevladati gotovo pet kilometara i samostalno doplivati ​​do obale.

Harleyin mali psić slučajno je završio preko palube tijekom oluje. Njegov vlasnik, Shane Hale, bio je uvjeren da svog ljubimca više nikada neće vidjeti. Nevjerojatno, pas je mogao doplivati ​​do same obale, do koje je bilo oko pet kilometara.

Čovjeku je bilo jako žao zbog svog gubitka. Prekorio se zbog toga što je psa poveo na krstarenje jahtama Karibima. Shane već dugo želi ploviti s Harleyem duž obale Floride. Sve je išlo dobro, ali noću se vrijeme dramatično promijenilo i nastala je oluja. U to vrijeme brod je bio pet kilometara od gradića Englewood u okrugu Sarasota. Čovjek je počeo petljati s kontrolama, Harleyev pas je uvijek bio tu, ali odjednom je pretjerao. Nažalost, Shane mu nikako nije mogao pomoći..

Shane i Harley žive zajedno više od pet godina. Vlasniku je postalo prava muka kad vidi kako se njegov voljeni pas njiše na valovima i odmiče sve dalje. Unatoč činjenici da je pas nosio prsluk za spašavanje koji je bio pričvršćen na bok jahte, Harley je iskočio iz njega..

Shane se udružio s Harleyem

Oluja je bila vrlo jaka, a Shaneov brod je oštećen. Zastao je u šetnji i pristao. Bio je teško slomljen zbog gubitka Harleya i nije htio nigdje ploviti bez njega.

Ne odustajući od nade, napisao je objavu na Facebooku u kojoj je pričao o tome što se dogodilo i pitao je li netko vidio njegova psa na plaži. Sljedeće jutro dobio je poruku da je pas pronađen. Unatoč oluji, samostalno je prevalio gotovo pet kilometara i zapravo doplivao do obale!

Nakon što je muškarac ugledao svog ljubimca, odmah ga je odveo u kliniku na liječnički pregled. Harleyev veterinar pronašao je u Harleyu blagu upalu pluća i rekao da će se pas uskoro oporaviti..

Shane kaže da vjerojatno još uvijek neće ići na slično putovanje, posebno sa psom, jer više ne želi riskirati život svog ljubimca..

Dijelite na društvenim mrežama:
Izgleda ovako