`Superflex`: kako i koliko dati psu

Za normalan rast i razvoj, psi trebaju uravnoteženu prehranu, koja mora biti prisutna vitamini i minerala. Budući da se životinjska prehrana sastoji od uskog popisa hrane, tijelo iz njih ne može dobiti dovoljno hranjivih sastojaka. Zbog toga se preporučuje uvođenje u prehranu pasa vitaminski dodaci hrani

. O jednom od njih razgovarat ćemo dalje..

Sastav i oblik izdanja

"SuperFlex" dostupan u tekućem obliku u plastičnim posudama zapremine 150, 200 i 250 ml.Sastav i oblik izdanjaSadrži: glukozamin, metilsulfonilmetan, hondroitin sulfat, hijaluronsku kiselinu, Omega-3, Omega-6, cink, vitamin E (tokoferol), vitamin B1 (tiamin), vodu.

Dali si znao? Hijaluronska kiselina je svoje ime dobila 1934. godine. Dobili su ga znanstvenici iz staklastog tijela oka.

Farmakološka svojstva

Glukozamin osigurava aktivnu opskrbu hranjivih tvari hrskavičnim tkivima, što ubrzava proces njihovog oporavka. Hondroitin sulfat sprečava napuštanje vode iz hrskavičnog tkiva, održavajući time njihovu elastičnost. Hijaluronska kiselina dio je tekućine koja podmazuje zglob. Kiselina ima sposobnost zadržavanja tekućine, što pomaže u zaštiti zgloba od trošenja.

Indikacije za uporabu

Dodatak se preporučuje davati kako bi se spriječile mlade životinje koje primaju jaka opterećenja na zglobovima, kao i stariji psi, kako bi se ojačali zglobovi i ligamenti i podržalo normalno funkcioniranje mišićno-koštanog sustava.Sastav i oblik izdanjaUz to, "SuperFlex" je izvrstan dodatak hrani koji životinji pruža sve potrebne hranjive sastojke.

Savjetujemo vam da pročitate više o dodacima za hranu za pse kao što su: FortiFlora, "Laktobifid", "Vetom 1.1" i riblje masnoće.

Primjena i doziranje za pse

Upute za uporabu "SuperFlex" za pse naznačuju sljedeće doze:

  • težina kućnog ljubimca do 5 kg - 2 ml;
  • težina kućnog ljubimca 5-15 kg - 4 ml;
  • težina kućnog ljubimca 15-30 kg - 8 ml;
  • težina kućnog ljubimca 30 kg i više - 12 ml.
Primjena i doziranje za pseNavedena doza izračunava se dnevno. Proizvod treba konzumirati svaki dan trideset dana..

Kontraindikacije i nuspojave

Kontraindikacije i nuspojave nisu propisane u uputama.

Važno! Dodatak je kompatibilan sa bilo kojom hranom i lijekovima.

Pojam i uvjeti skladištenja

Treba čuvati dvije godine u izvornom pakiranju, dalje od vlage i svjetlosti, na temperaturi od +5 ... + 25 ° C.

"SuperFlex" je nezamjenjivi dodatak hrani za male štenad, uslužne i starije pse. Vrlo je prikladan za upotrebu, štoviše, nema nuspojava..

Dijelite na društvenim mrežama:
Izgleda ovako