Advantix za pse upute za uporabu: kapi

Pripreme za pseSvakog psa treba liječiti jednom mjesečno lijekovima protiv krpelja i muha. To je posebno važno u ljetnoj sezoni. Stalne šetnje prirodom, travom, povećavaju rizik od hvatanja krpelja ili buha. A u nekim slučajevima psa mogu napasti i komarci. Postoje razni lijekovi za odbijanje, kao i za rješavanje parazitskih insekata kod pasa. Ovaj će članak govoriti o učinkovitom alatu Advantiks.

Advantix za pse upute za uporabu

Vlasniku psa često se postavlja pitanje kako zaštititi psa od parazitskih insekata. Izlaz postoji i to su Advantix kapi za pse. Razvijen je poseban lijek kako bi se životinje prestrašile i riješile ih iksodidnih krpelja, muha, buha i komaraca..

Kapi Advantix za pse mogu dugo zaštititi vašeg ljubimca parazitski kukci. Čak i ako psa nisu napali insekti, kao preventivnu mjeru Advantix je ono što treba vašoj životinji..

Lijek MedifoxAdvantix je u stanju zaštititi životinju dulje vrijeme nakon primjene. To smanjuje rizik od zaraze raznim bolestima koje prenose paraziti i insekti. U tom ćete slučaju zaštititi psa od uboda krpelja. Krpelji su opasni insekti i ako ih ugrizete, možda će biti potrebno liječenje piroplazmoze. Napokon, uzrok su grinje pojava.

Kapi prednostitiksa padaju na kožu životinje i već od prve minute uništavaju insekte. Aktivna tvar lijeka pomaže riješiti negativne učinke parazita u roku od dvanaest sati. Advantix je u stanju sto posto osloboditi životinju od buha. Potrebno je jednom mjesečno nanositi kapi protiv insekata. Koliko točno lijek djeluje na psa.

DO osebujan Značajke Advantixa iz mnogih drugih analoga pripravka protiv insekata je trenutno uništavanje svih parazita. A također štetno djeluje na ličinku insekata, koja može parazitirati na bilo kojem mjestu. U pravilu, kada parazit dođe na kožu psa, u tome može živjeti i razmnožavati se mikroflora. Dakle, polažući ličinke, mogu migrirati u leglo kućnog ljubimca i druga staništa životinje. Važno je razumjeti da su reprodukcija insekata, kao i njihov životni ciklus, opasni ne samo za psa, već i za ljude..

Djelotvorne kapi učinkovite su protiv uši i buha. Također su izvrsno sredstvo protiv komaraca i komaraca. Dakle, oni ne predstavljaju priliku da životinju ubode i našteti joj. Dakle, upotreba kapi advancetix omogućuje vam zaštitu životinje od stjecanja opasnih bolesti, poput dirofilarioda ili lajšmanije..

Učinkovitost Advantixa za životinju

Buhe u pasaKao i mnogi drugi lijekovi, Advantix djeluje na bazi jedne ili nekoliko aktivnih tvari. Njemački lijek temelji se na modernoj insekticidnoj komponenti koja, jednom kad dođe na kožu psa, počinje djelovati odmah. Uz to, tvar sadrži imidakloprid i permetrin. Omogućuju agentu kontaktni i odbijajući učinak na krpelje različitog podrijetla i ektoparazite.

Upute za uporabu kapi Advantix za pse

Upute za Advantix kapi su predstavljene u pakiranju - kao zaseban list. Ali u slučaju da ste je izgubili iz bilo kojeg razloga, neće vam biti suvišno znati se prijaviti Kapi i kako rade.

 1. Kapi advancetix prikladan je i lagan oblik lijeka.
 2. Glavne tvari Advantixa su permetrin i imidakloprid. Djeluju sinergijski i insekticidno na sve vrste parazitskih insekata koji mogu naštetiti životinji..
 3. Toksičnost lijek je klasificiran kao umjereno opasno sredstvo protiv buha.
 4. Primjena kapiPrema rezultatima istraživanja, psi Advantix dobro podnose. Kapi se mogu koristiti u terapijskoj dozi. Ali u posebnim slučajevima, premašite količinu koju lijek primjenjuje pet puta.
 5. Kapi se nanose postupno na kožu životinje.
 6. Za učinkovit učinak, lijek se nanosi na pseću dlaku u grebenu. Da bi se to učinilo, vuna se razdvaja, a lijek se nanosi kap po kap.
 7. Preporučuje se primjenu lijeka samo na mjestima gdje im pas neće imati pristup. Pri lizanju lijeka moguće negativan učinci na pseće tijelo i neučinkovitost liječenja i prevencije.
 8. Kapi su u prikladnom obliku - cijev za pipetu. Tijekom otvaranja bočice potrebno je ukloniti zaštitu u obliku čepa i napraviti ubod u području pipete. Nakon toga, jedna doza lijeka može se nanijeti na kožu životinje.
 9. Za veliku životinju preporučuje se lijek primijeniti na nekoliko mjesta odjednom. Za to se održava ravna crta duž leđa životinje. Smjer primjene lijeka u kapima od lopatica do križnice.

Prednosti Advantix kapi

DO prednosti ovaj lijek treba pripisati

 • Dostupnost i učinkovitost.
 • Ali ne zaboravite da je lijek praktičan za upotrebu. A također vam omogućuje trajnu zaštitu psa od parazitskih insekata.
 • Apsolutno je siguran za ukrasne pasmine, jer ima nizak stupanj alergenosti. Preporuča se provesti liječenje kapi za alergijske manifestacije u obliku dermatitisa.
 • Kapi prednostitixa mogu se kombinirati s bilo kojim lijekovima i oblicima..

Proizvođač se pobrinuo da lijek pusti u potrebnom pakiranju. Dakle, za velike pasmine nije potrebno uzeti nekoliko boca. Do danas je moguće izračunati doziranje zahvaljujući posebnoj liniji kapi proizvođača. Postoje slijedeće ambalaža.

 1. Pasmine malih pasaPripravci za pse ukrasnih pasmina, težine do četiri kilograma.
 2. Pripravci teški od četiri do deset kilograma.
 3. Kapi za životinje težine od deset do dvadeset pet kilograma.
 4. Advantix za velike pasmine težine više od dvadeset i pet kilograma.

Kontraindikacije prednostitiksa

Kao i bilo koji drugi lijek, Advantix ima niz kontraindikacija. Preporučeno prije koristeći lijek za upoznavanje s njima.

 • Ako vaša životinja ima zaraznu bolest, tada se ne preporučuje primjena Advantixa.
 • Iznemareni psi također ne bi trebali koristiti lijekove..
 • Psi koji su zaraženi crvima ne mogu se liječiti Advantixom.
 • Advantix se ne preporučuje trudnicama ili kujama u laktaciji bez veterinarskog recepta..
 • Lijek je kontraindiciran za štenad mlađe od sedam tjedana..
 • Nemojte koristiti lijek s drugim lijekovima sličnog učinka..
 • Kapi se ne smiju koristiti češće od jednom mjesečno..

Nuspojave kapi krpelja Advantix

Prema laboratorijskim istraživanjima, Advantix se odnosi na one lijekove koji nemaju nikakve nuspojave. Jedina iznimka može biti prisutnost alergijskih reakcija na glavnu komponenta. Takvih je slučajeva jedan na stotinu, ali oni moraju biti mjesto. Stoga, prije nanošenja lijeka na kožu psa, morate provjeriti ima li alergijske reakcije. Ako je prisutan, bolje je ne koristiti lijek. Tipično, ukrasne pasmine koje su genetski predisponirane na alergijske manifestacije mogu imati alergijske reakcije.

Posebne upute za uporabu

 1. Lijek se ne smije nanositi na kožu životinje ako ima posjekotine, rane ili osnovno crvenilo..
 2. Kupanje psa prije liječenja lijekom ne preporučuje se.
 3. Ne preporučuje se psa puštati dva sata u blizini djece. Čim se pripravak osuši, podložno osnovnim higijenskim pravilima, psa se može gladiti.

Analozi i cijena kapi Advantiks

Lijek MedifoxCijena Advantixa razlikuje se od oblika izdanja. Za male stijene psi - to može biti tristo rubalja. Za velike pse, poput pastira ili haskija, cijena može doseći petsto rubalja. No, sve će ovisiti o dobavljaču i, naravno, regiji u kojoj se kapi prodaju..

Oslobađaju se slična sredstva. Budući da je proizvođač Advantixa zemlja u Njemačkoj, često dolazi do prekida u opskrbi lijekovima. Vlasnici kućnih ljubimaca ne mogu očekivati ​​"vrijeme s mora". Stoga možete kupiti kapi sličnog sastava protiv krpelja domaćeg proizvođača. Tu spadaju - Advocate, Medifox, Para Plus.

U slučaju da vam je veterinar imenovao Advantix, ne biste ga trebali zamijeniti jeftinijim analogom. Primarni zadatak vlasnika psa nije naštetiti životinji. Stoga vam preporučujemo da se posavjetujete sa svojim liječnikom o promjeni lijeka..

Dijelite na društvenim mrežama:
Izgleda ovako