Superpet - mačja hrana

Superpet za mačke je super premium hrana koja sadrži prirodne sastojke od mesa. Sadrži sirovo meso i iznutrice, kao i vitaminske komplekse koji u potpunosti zadovoljavaju prehrambene potrebe životinje. Hrana je analogna prirodnoj domaćoj hrani. Ne sadrži pojačivače okusa ili konzervanse. Isporučuje se smrznuto.

Superpet hrana za mačke

Prehrana je razvijena u suradnji s veterinarima, zoolozima i iskusnim uzgajivačima. Stoga sastojci najbolje zadovoljavaju potrebe životinje za zrakama, masnoćama, ugljikohidratima i ostalim elementima u tragovima. Superpet je pogodan za životinje svih dobnih i pasmina.

Tijekom postupka pripreme, hrana se odmah zamrzava i pakira u posebne vakuumske vrećice. Radi lakšeg skladištenja i upotrebe, pakiran je u pakiranja od 100-150 g - u količini jednog ili dvostrukog obroka. Zatvorene vrećice možete čuvati u zamrzivaču tjedan dana, a otvoreno pakiranje u hladnjaku do 48 sati.

Proizvođači potiču vlasnike mačaka i pasa da koriste zdravu, uravnoteženu hranu u hrani za kućne ljubimce. Kako bismo kućne ljubimce prilagodili prirodnoj prehrani, nudimo "Početni komplet" s raznim ukusima i detaljnim uputama o prijelazu sa suhe hrane na prirodnu. Osim toga, stanovnicima Moskve nudi se besplatna dostava za narudžbe veće od 2500 rubalja..

Mačka jede prirodnu hranu Superpet

Struktura

Superpet sadrži uglavnom mesne proizvode - pulpu, srce, bubrege, pupke itd. Uz to, obroci su obogaćeni vitaminima i mineralnim kompleksima koristeći hranjive sastojke koji su neophodni za normalno funkcioniranje mačjeg tijela.

 • Protein. Linija proizvoda uključuje nekoliko obroka koji se mogu odabrati ovisno o preferencijama okusa ljubimca. Dijeta sadrži žumanjke pilećih jaja. Dakle, za hranu se koriste samo životinjski proteini, što odgovara prirodnoj hrani grabežljivaca, koje uključuju mačke..
 • Masti. Izvor masti su glavne komponente mesa. Uz to se mogu koristiti maslinovo ulje (sadrži veliku količinu mononezasićenih masnih kiselina) i ulje lososa (izvor polinezasićenih masti Omega-3 i Omega-6).
 • Ugljikohidrati. Žitarice (pšenica, riža, kukuruz) ne koriste se za proizvodnju Superpet hrane. Stoga se hrana može koristiti za životinje osjetljive probave i sklone alergijama. Ugljikohidrati čine oko 2% ukupne hranjive vrijednosti. Izvor ugljikohidrata su povrće i mekinje koje su predstavljene u kompleksu biljnih vlakana i neophodne su za normalnu probavu.
 • Vitamini i minerali. Dijeta uključuje sve vitamine i minerale potrebne za funkcioniranje mačjeg tijela: taurin, vitamin E, vitamine B, kalcij i fosfor.

Kako izgleda hrana za mačke Superpet

Domet

Superpet hrana dostupna je u dvije vrste: mljeveno meso i mljeveno meso s komadima. Mljeveno meso preporučuje se mačićima do 3 mjeseca i oslabljenim životinjama. Mljeveno meso pogodno je za svakodnevno hranjenje mačaka različitih pasmina i dobi.

Tvrtka za proizvodnju nudi nekoliko mogućnosti prehrane kućnih ljubimaca:

 • piletina;
 • od govedine;
 • purica;
 • od zeca;
 • patka.

Asortiman hrane za mačke Superpet

U prehrani s piletinom, 93,5% čine prsa, srce, jetra, želudac i vrat piletine. U govedini - 95,3% su meso, srce i jetra domaćih krava i pileći vrat.

Superpet se može kupiti pojedinačno u pakiranju od 100 ili 150 g. Također možete naručiti setove specifičnog okusa ili raznovrsna pakiranja od 10, 15 i 30 u kutiji.

Cijena jednog pakiranja od 100 g kreće se od 89 (pileća dijeta) do 129 (patkina dijeta) rubalja. Set s piletinom iz 15 paketa koštat će 1335 rubalja, a od 30 paketa - 2670 rubalja.

Prednosti i nedostatci

Glavne blagodati Superpet hrane za mačke su:

 • prirodni sastav
 • odsutnost žitarica, koje proizvođači često dodaju u hranu niske kvalitete kako bi smanjili troškove svojih proizvoda;
 • Superpet je optimalan za prehranu mačaka i tijelo ga dobro apsorbira.

Nedostaci uključuju nedovoljnu rasprostranjenost hrane za životinje. Može se kupiti samo u Moskvi i Moskovskoj regiji, naručivanjem na službenim web stranicama kurirskom dostavom ili samim preuzimanjem. Također, ne odnosi se na proračunske obroke. Za usporedbu, prosječni trošak pauka u 85 g popularne mokre hrane iznosi 60 rubalja. Međutim, s obzirom na prirodne sastojke Superpeta, cijena mu je sasvim primjerena..

Mačka jede prirodnu hranu

Preporuke za upotrebu

Prije upotrebe hranu morate odmrznuti na sobnu temperaturu. Da biste to učinili, stavite zatvorenu vrećicu u toplu vodu i pričekajte 10-15 minuta. Jednom otopljen, Superpet je spreman za jelo. Ne treba ga kuhati ili termički obrađivati ​​na bilo koji drugi način.

Preporučena porcija za mačku težinu oko 4 kg je 100 g. Ljubimca treba hraniti oko 2 puta dnevno, ovisno o njegovim potrebama..

Za prijelaz sa suhe na prirodnu hranu, Superpet treba postupno umiješati u krokete, svaki put smanjujući njihov broj. Proizvođač upozorava da kućni ljubimac isprva može biti sumnjičav prema novom proizvodu, jer ne koristi pojačivače okusa i umjetne arome..

Recenzije

Margarita K.:

“Već više od godinu dana koristim hranu za mačke Superpet. Hrana je prirodna i zdrava. Puno bolje od suhe hrane. Mačka to voli, dlaka je sjajna, stolica redovita (bez oštrog mirisa). Vrlo jednostavan za upotrebu: samo izvadite vrećicu iz zamrzivača i odmrzavajte je u toploj vodi ".

Larisa Mikhailovna:

„Ideja prirodne prehrane dobra je, ali proizvođač mora poboljšati pitanje skladištenja i prijevoza. Hranu sam naručivao 3 puta, a od njih sam dva dobio razmažene proizvode koji su imali blistav miris razmaženog mesa. Prvi put sam naručio 6 paketa (početni komplet). Sve mi se jako svidjelo. Naručio sam još 10 komada, dva otvorena - pokazalo se da kasne. Cijeli dio toga je za mene promijenjen. I prvo pakiranje iz novog također je imalo vrlo loš miris. Iako su svi datumi odgovarali datumima isteka ".

Lena S:

“Prešli smo na prirodnu hranu jer je mačka počela imati problema s genitourinarnim sustavom. Stalno kuhanje oduzima puno vremena, stoga, kad ima puno posla, naručimo Superpet. Kvaliteta hrane je dobra: komadi mesa i povrća zaista su vidljivi. Miris je normalan, nije gadan. Mačka jede sa zadovoljstvom. Dnevno se potroše dva paketa od 100 g. Dostava nije baš prikladna, ali to su već organizacijska pitanja. ".

I.K. Rumyantseva:

“Ne preporučujem. Naručio sam obrok s govedinom. Torba je završila s mješavinom vrlo sumnjive kvalitete, puna sjeckanih kostiju. Možda su to bili pileći vratovi, koji su bili deklarirani u sastavu, ali bilo ih je puno više od govedine (ako je uopće bila). Nije dala mački, jer se bojala da se ne zadavi. ".

Dijelite na društvenim mrežama:
Izgleda ovako